Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Étterem

Szállodai Étterem

A Knézick Károly utca frontján, a Minaret emlékmű közvetlen közelében megnyitotta kapuit a Minaret Hotel új étterme. A vendéglátó egység egyidejűleg 90 fő befogadására alkalmas. Kiválóan alkalmassá tettük a szállóvendégek kiszolgálása mellett az Egerbe érkező turisták, átutazók számára is. Konyhán a nemzetközi ízek mellett, hangsúlyt fektet a tájjellegre jellemző ételek bemutatására, melyek mindegyikét egy – egy remek, friss és ropogós ízletes egri borral fogyaszthatnak el.

cropped-minaret_logo

Kazamata Étterem

A kerthelyiségünk alatt kapott helyet Kazamata Éttermünk, mely egyszerre 60 fő befogadását tudja biztosítani. Vendéglátóegység különlegessége, hogy igazi klub helyiség hangulatát szolgáltat, remek lehetőséget teremtve ezzel zártkörű rendezvények, vacsorák, zenés mulatságok lebonyolítására.

Tegye családi eseményeit, meetingek záró napjai emlékezetessé egy zenés borvacsorával, egy felolvasóesttel vagy akár egy Karaoke partyval, meglátja Kazamata Éttermünk kiváló Partnere lesz ebben!

cropped-minaret_logo

Kerthelyiség

Szállodánk elhelyezkedése révén a belváros szívében egy belső kialakítású kerthelyiséggel állunk Vendégeink részére. A szabadtéri gasztronómiai liget 30 fő együttes befogadását tudja biztosítani. Kellemes nyári estéken, idilli zene kíséretében grill esteket kínálunk szállóvendégeink részére.

Kerthelyiségünk remek helyszíne még egy délutáni ejtőzésnek, kávézásnak, csevegésnek vagy egy nyugodt és pihentető olvasásnak.

Étlap