Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Hasznos információk

cropped-minaret_logo

Általános információk

Szobatípusok

A Hotel Minaret & Étterem 37 szobája közül 1 Single (1 fő), 6 Classic (2fő) +1 franciaágyas ( 2 fő) , 19 Manzard (2fő), 4 Manzard (3fő), 3 City (3fő) és 3 Family (4fő) szoba. Minden szoba felszereltségéhez tartozik síkképernyős televízió számos csatorna hozzáférését lehetővé téve, vezeték nélküli internet kapcsolat, légkondicionáló és hajszárító.

A szállodai szobák felszereltsége azonos. Eltérés a szoba fekvéséből és a kilátásból ered. Szobáink kiváló kényelmet biztosítanak.

Classic szobáink első emeleten, a manzard szobáink a második illetve a harmadik emeleten helyezkednek el, szállodánk lifttel nem rendelkezik.

Szállodai szobák nem akadálymentesitettek.

A szállodai szobák kízárólag lépcsőn közelíthetőek meg , lifttel nem rendelkezünk .

Wellness szolgáltatások szállodánkban nem elérhetőek, wellnessel nem rendelkezünk.

Gyermekkedvezmény

4 éves korig az elhelyezés és ellátás díjmentes, 4-6 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk a csomagok árából.

Házi kedvenc

Szállodánk szívesen fogadja kedves Vendégei leghűségesebb társait (felár ellenében), legyen ez kutya, macska vagy bármilyen szívüknek kedves utazó.

Kérjük ezen igényüket szíveskedjenek foglaláskor jelezni.

Házi kedvenc: 3.000 Ft/ házi kedvenc/ éj

Check in, Check out

A szobáinkat az érkezés napján 14:00 órától biztosítjuk az érkezés napján valamint az elutazás napján 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére. Korábbi érkezés vagy későbbi utazás esetén csomagszobát tudunk biztosítani. (Az előző és a következő napi foglaltság függvényében a szobákat akár korábban is rendelkezésre bocsátjuk, de ezen lehetőség érkezésük előtti napon válik világossá).

Reggeli: 07:00 – 10:00

Félpanziós vacsora: 18:00 – 20:00

Menü változtatás jogát fenntartjuk a nyersanyag beszerzéstől függően.

A svédasztalos étkezést 20 fős vendéglétszám felett biztosítjuk, amennyiben a vendéglétszám 20 fő alatt van menű étkezést biztositunk.

Fizetési módok

Szállodánk az alábbi hitel és bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, JCB, American Express, SZÉP kártya

Kedvezményeket biztosító kártyák: Hungary card, Eger kártya

A SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit.

A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.

Az OTP SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása,

vagy

Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.

Mindenképpen javasolt az átutalás előtt egyeztetni a szolgáltatóval az előleg pontos összegét!

Az OTP SZÉP Kártya használatával lehetőség van egyes utazási irodák esetén is a szállásfoglalás előlegének, vagy akár a választott üdülési csomag teljes összegének kifizetésére. Ez a funkció nagyszerű lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, hogy időben le tudják foglalni a szálláshelyet.

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével.

Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: amennyiben Önnek szálláshelye előlegfizetés kért Öntől, úgy a szálláshely foglalásakor kérem, legyen kedves közölni, az Ön, – mint Kártyabirtokos – szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz. Ezt követően, az adott Szolgáltató/Szálloda, a szép kártya elfogadó webes felületén/ telefonos ügyintézéssel az Ön adatait felhasználva elindítja a tranzakciót. A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.

Foglalás garantálása:

A szobafoglaláshoz, garanciaként* a teljes részvételi díj 40%-át foglalástól számított 3 napon belül, az alábbi módok egyikén kérjük befizetni:

-banki átutalás, Minaret Hotel Kft., a (K&H-nál vezetett) 10402764-50526688-87661013 bankszámlaszámra

-postai úton (készpénz) címünkre: Minaret Hotel Kft., 3300 Eger, Knézich K. u. 2.

-Széchenyi Pihenő Kártya

Kérjük utaláskor, a közlemény rovatba feltétlenül tüntesse fel az 5 jegyű foglalási számot, hogy milyen néven történt a foglalás, az érkezés dátumát, valamint számlázási-/ lakcímét.

Lemondási díj:

Előrefizetés:
A foglalási érték 40%-át kell előre fizetni foglalóként .
Lemondás:
Az érkezési napon a foglalás értékének 100 %-a a kötbér.
Az érkezési nap előtti 1. – 7. napon a foglalás értékének 100 %-a a kötbér mértéke.
Az érkezési nap előtti 7. – 14. napon a foglalás értékének 50 %-a a kötbér mértéke.
Az érkezés előtti 15. napig kötbérmentesen lemondható kivéve a befizetett foglaló ami nem jár vissza .
A fennmaradó részvételi díj, az IFA és az egyéb szállodai szolgáltatások a helyszínen fizetendőek (készpénz, bankkártya, SZÉP kártya). Az idegenforgalmi adó Szép kártyával nem fizethető.

Dohányzás:

Szobáink és a közösségi helyiségeink nemdohányzóak, dohányzó Vendégeink kizárólag a belső udvar kijelölt helyein hódolhatnak szenvedélyüknek.

Parkolás:

Utcai parkolás lehetséges, mely esetén parkolójegy vásárlása szükséges
Parkoló jegyet az automatából lehet megvásárolni 360.-Ft /óra.
(H-P: 8:00-17:00; SZO: 8:00-13:00; V: ingyenes).
Az automata papír bankjegyet nem fogad el.
A JEGYVÁLTÁSI KÖTELEZETTSÉG KÖZVETLENÜL A SZÁLLODA ELŐTT ELHELYEZKEDŐ PARKOLÓHELYEKRE IS VONATKOZIK.

Szolgáltatások

Fénymásolás szintén itt kérhető 20 Ft/oldal

A szálloda halljában és a szobákban térítésmentes WIFI Internet hozzáférést biztosítunk.

Szállodánk kizárólag a Recepción elhelyezett értékekért vállal felelősséget!