Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Hotel & Hírek

cropped-minaret_logo

Minaret Hotel & Étterem

Az egri lüktető élet központjában újra életre kelt a Minaret Hotel, mely a barokk belváros egyik legimpozánsabb miliőében helyezkedik el.

A tájegység legfőbb építészeti vonzereje Eger belvárosa, a török hódoltság idejéből fennmaradt Minaret emlékmű, az Egri vár történelmi műemlékei, a barokk és klasszicista házsorok, melyek között helyezkedik el a Minaret Hotel.

A hotel kialakítása teljesen tükrözi a város hangulatos kis utcáit, zegzugos kis félreeső találka helyeit, ezzel is még otthonosabbá téve a metropoliszi életet.

A szállodában 37 db szoba került kialakításra, melyek kiváló kényelmet teremtenek a városba érkezők számára, legyen ez a cél üzleti, átutazó, turista vagy éppen családi kiruccanás. Minden kényelmet és igényt kielégítő komfort szobákkal várjuk Önöket!

Eger kiemelt turisztikai központ, ahol egész évben szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb és izgalmas programok várják az ide érkezőket. Érkezzen meg és élje át újra a séta örömét, hiszen a  Minaret Hoteltől pár perc séta alatt részese lehet a Középkori Vásárnak, a Végvári Vigasságnak, a Bikavér Ceremóniának, Eger Ünnepének és tengernyi fesztiválnak és mulatságnak.

Élje át Eger hangulatát, töltődjön fel nálunk a Minaret Hotelben!

Szeretettel várunk minden Kedves Vendéget:

Minaret Hotel Csapata! 

cropped-minaret_logo

Híreink

HÍREK
admin

Szállodai fűtés

Szállodai fűtés ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS Tisztelt vendégeink tájékoztatjuk, hogy szállodánkban  téli időszakban a megemelkedett rezsi árak miatt a fűtés-t a képen látható készülék látja

Tovább olvasom »
HÍREK
admin

Parkolási díj változás

Parkolási díj változás ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS Parkolási információ! https://www.evatzrt.hu/parkolo-uzemeltetes/parkolasi-ovezetek Szálloda parkoló övezete I A JEGYVÁLTÁSI KÖTELEZETTSÉG KÖZVETLENÜL A SZÁLLODA ELŐTT ELHELYEZKEDŐ PARKOLÓHELYEKRE IS VONATKOZIK.

Tovább olvasom »