Fesztiválözön és programkavalkád Egerben, avagy segítünk időpontot választani

Fesztiválözön és programkavalkád Egerben, avagy segítünk időpontot választani

Azt hinnéd, hogy túl vagyunk az összes jelentős nyári eseményen, fesztiválon?

A forróságban és az esős időben is… Eger még mindig tartogat programot Számodra!

2017. július 29-én 1. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea RÓZSATÁNC Ünnep, ahol a St.Andrea borok mellett, most sem maradhatnak el a zenei, gasztronómiai és kulturális programok.

(Forrás: http://standrea.com/elmenyek/rozsatanc-unnep-julius/)

2017. augusztus 11-12. között SÖRFESZTIVÁL kerül megrendezésre Egerben, ahol kézműves és prémiumkategóriás sörök, gasztronómiai különlegességek és színes programok két napon keresztül az Agria Park Díszkertjében.

2017.08.11.-13. XXII. VÉGVÁRI VIGASSÁGOK – TÖRTÉNELMI FESZTIVÁL – A fesztivál során a látogatók átélik a híres 1552-es dicső ostrom pillanatait Eger oroszlánjaival! Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, vitézi próbával, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várjuk az érdeklődőket. Tradicionális mesterségek kézművesei kínálják portékáikat és mutatják be a szakma mesterfogásait. A fesztivál csúcspontjaként közel 200 vitéz katona eleveníti fel az 1552-es dicső várvédelem és a híres Egri csillagok című regény jeleneteit!

    

2017. augusztus 24-ig esténként musicalek, vígjátékok, délelőttönként és délutánonként pedig gyermek előadások várják az érdeklődőket az Érsekkerti szabadtéri színpadon, az VII. Egri Érsekkerti Nyári Játékok keretein belül.

Na sikerült választani?

Forrás: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-egri-programok.html