Borkóstoló, pince

Egri látogatás Borkóstoló nélkül? Számunkra elképzelhetetlen!

Legyen a választásuk a belvárosi pincerendszerben kialakított Vörös Ökör Pince vagy akár a Szépasszony völgyben található Istenes Pince, számunkra ez nem lehet akadály!

Tegyen sétát akár a Végvári Vitézek kíséretében a Pincék bármelyikéhez:

Eger belvárosában a Minaret Hotel Egertől mintegy 15, az egri főiskolától 5 perces sétára található Eger egyik legnagyobb pincéje. Különleges helyszínt biztosítva borkóstolóval egybekötött vacsoráknak, borbemutatóknak. Minden, ami a pince hangulathoz kell, az itt adott.

Itt nincs modern falépítmény, a kialakításkor igyekeztünk az igazi pincejelleget megőrizni (egyedül a legkisebb, újonnan kialakított ág hangulata felel meg a modern kor ízlésének). Rendezvények kiegészítő programjaként, baráti találkozókra, családi összejövetelekre ajánljuk borkedvelő Vendégeinknek az alábbi szolgáltatásokat: előre egyeztetett több fogásos menüt, hozzá illő borokkal.

Már érkezéskor megalapozzuk a jókedvet: Isten Hozta pálinkát kínálunk friss pogácsával. Legjobb boraikat meghívott borászaink személyesen mutatják be. Borkóstoltatás lopózással, bortábornok avatás. A pince összes befogadó képessége jelenleg: 500 fő, 3 különböző pinceágban külön-külön 100, 200, és 200 főt tudunk fogadni. A pince egy része fűtött, így télen is kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására.